News-Piper

Γνωστός ηθοποιός υπέστη έμφραγμα στα γυρίσματα...

Έμφραγμα κατά τα γυρίσματα της νέας του ταινίας φέρεται να υπέστη ο Jan - Claude Van Damme! Προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας του παραμέ...


Έμφραγμα κατά τα γυρίσματα της νέας του ταινίας φέρεται να υπέστη ο Jan - Claude Van Damme! Προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη, ωστόσο, τα γυρίσματα διακόπηκαν απότομα και η οικογένεια του ηθοποιού έσπευσε στο νοσοκομείο.

Ο Βέλγος ηθοποιός βρισκόταν στη Νέα Ορλεάνη προκειμένου να ξεκινήσει τριήμερα γυρίσματα. Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη, κάθε δράση στο πλατό «πάγωσε» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Van Damme υπέστη μικρό έμφραγμα.

Η σύζυγος του action hero, Gladys Portugues, έσπευσε στο νοσοκομείο, ενώ ο εκπρόσωπός του αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε σχετικό με την υγεία του.

«Τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω απρόσμενων γεγονότων», ήταν η λακωνική δήλωση του εκπροσώπου του Van Damme.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες «πάτησε» τα 50, δέχθηκε τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες και πλέον επέστρεψε στο Βέλγιο με την γυναίκα του για να ξεκουραστεί.

Η παραγωγή της ταινίας -με βασικό άξονα το kick boxing- παραμένει stand by, ενώ ερωτηματικό φαίνεται να αποτελεί η διαθεσιμότητα του ηθοποιού για την συνέχιση των γυρισμάτων!

star

Follow us


item