News-Piper

Κύπρος: Οδηγός ετών 11 και με συνοδηγό τον πατέρα της...

Λίγο νωρίς αποφάσισε πατέρας να παραδώσει μαθήματα οδήγησης στν 11χρονη κόρη του. Και δεν έφτανε αυτό, η νεαρή οδηγός, μπήκε στη λωρίδα των ...


Λίγο νωρίς αποφάσισε πατέρας να παραδώσει μαθήματα οδήγησης στν 11χρονη κόρη του. Και δεν έφτανε αυτό, η νεαρή οδηγός, μπήκε στη λωρίδα των ασθενοφόρων.

Η 11χρονη οδηγούσε στη Λευκωσία με συνοδηγό τον πατέρα της χθες το απόγευμα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας στη διάβαση των ασθενοφόρων, κοντά στο Mall στο Στρόβολο, την εντόπισαν οι Αστυνομικοί της Τροχαίας.

Αστυνομικοί της τροχαίας σταμάτησαν όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα για έλεγχο, αφού δεν επιτρέπεται η διέλευση ιδιωτικών οχημάτων κάτω από τη διάβαση παρά μόνο ασθενοφόρων. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ότι στο τιμόνι ήταν άτομο με μαθητική στολή και όταν έλεγξαν τα στοιχεία της οδηγού, διαπίστωσαν ότι αυτή ήταν μόλις 11 χρονών. Η 11χρονη μαθήτρια πήγαινε βόλτα τον πατέρα της, ο οποίος καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και τον μεγαλύτερο αδελφό της, ηλικίας 14 ετών, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Ο πατέρας της 11χρονης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Λατσιών, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς.

πηγή sigmalive

Follow us


item