News-Piper

"ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ " ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ...

Μια… Κοσμο-Πολίτη θα πίνει από Σεπτέμβρη σχεδόν καθημερινά το καφεδάκι της παρέα με την Ελένη! Πρώτη και καλύτερη στα glamorous πάρτι τόσο σ...


Μια… Κοσμο-Πολίτη θα πίνει από Σεπτέμβρη σχεδόν καθημερινά το καφεδάκι της παρέα με την Ελένη! Πρώτη και καλύτερη στα glamorous πάρτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό η Χριστίνα Πολίτη φαίνεται πως βρήκε τελικά, μετά από χρόνια, το δρόμο της προς «μαγικό κουτί».

Η γνωστή κοσμικογράφος ανακοίνωσε επίσημα μέσα από το προφίλ της στο Facebook ότι από τον Οκτώβριο θα είναι μόνιμη συνεργάτιδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η «πρόβα τζενεράλε» ανάμεσα στις δύο ξανθές έγινε τον Ιούνιο στην Κυλλήνη, απ’ όπου βγήκε on air ο τελευταίος για φέτος «Καφές με την Ελένη»..
Η χημεία τους ταίριαξε και στη συνέχεια oι δύο κυρίες έκλεισαν μυστικό επαγγελματικό ραντεβού στη διάρκεια του οποίου τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε! Το «συνοικέσιο» λέγεται ότι έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που μαζί με τη γυναίκα του, Στέλλα Λιζάρδη, διευθύντρια στη Vogue Hellas, διατηρούν φιλικές σχέσεις με τη Χριστίνα εδώ και χρόνια. Το ένθετο Piazza της κυριακάτικηςVeto δημοσίευσε πλούσιο ρεπορτάζ για τη ζωή, τους έρωτες και την καριέρα της λαμπερής κοσμικογράφου.

Κορίτσι από καλή οικογένεια με οικονομική επιφάνεια η Πολίτη αποφοίτησε από το Αμερικάνικό Κολλέγιο Αθηνών το 1983. Οι παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις της μοιράζονται ανάμεσα σε studios, κομμωτήρια και επιδείξεις μόδας. Ο λόγος; Η μαμά της ήταν top model και της έδειξε το δρόμο της glamorous ζωής. Σε νεαρή ηλικία η Χριστίνα ερωτεύτηκε τον επενδυτή Ντέιβιντ Ίσαγκ, τον οποίο και παντρεύτηκε. Καρπός του έρωτα τους ένας γιος, ο 14χρόνος σήμερα Νίκος Πολίτης Ίσαγκ. Τα τελευταία χρόνια ζει με τον γοητευτικό Σωτήρη Φουρτουλάκη, ο οποίος είναι νεότερος της κατά 12 έτη. Μαζί του απέκτησε πριν δύο χρόνια και τον δεύτερο γιο της, Αλέξανδρο τον οποίο αποκαλεί «Θεό της». Το ζευγάρι και οι δύο γιοι της Χριστίνας μένουν όλοι μαζί στο διαμέρισμα της κοσμικογράφου στην περιοχή του Λυκαβηττού. ....


(tvnea.blogspot.com)

Follow us


item