News-Piper

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ...

Πρωινές ώρες της 8-8-2010, στη Ν. Σμύρνη, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Σμύρνης συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί , υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33...


Πρωινές ώρες της 8-8-2010, στη Ν. Σμύρνη, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Σμύρνης συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί , υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 41 ετών καθώς και ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 31 ετών, κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή, από άτομα που ενεργούν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια».

Ειδικότερα οι ανωτέρω συλληφθέντες μαζί με συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία κατά τη διάρκεια απουσίας των ενοίκων, εισέρχονταν σε οικίες και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Η ανωτέρω σπείρα διέθετε επαγγελματικού τύπου διαρρηκτικά εργαλεία, με τα οποία προέβαιναν στη διάνοιξη κλειδαριών ασφαλείας, χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης.

Από την προανάκριση-έρευνα προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει τριάντα τρείς (33) διαρρήξεις οικιών και αναλυτικά:

· Ένδεκα (11) στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

· Δέκα (10) στη περιοχή της Ν. Σμύρνης.

· Επτά (7) στη περιοχή του Π. Φαλήρου.

· Τρείς (3) στη περιοχή του Ν. Κόσμου.

· Δύο (2) στη περιοχή της Δάφνης.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών καθώς και σε όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων και διαρρηκτικών εργαλείων .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Follow us


item