News-Piper

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΛΙΑΓΑ ΣΤΗΝ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ....

O Aλιάγας είπε «όχι» στη Λοτσάρη! Ο «beau Grec» (που μένει μόνιμα στη Γαλλία) πρόσφατα δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον μάνατζερ Στιβ Αλεξίου...


O Aλιάγας είπε «όχι» στη Λοτσάρη! Ο «beau Grec» (που μένει μόνιμα στη Γαλλία) πρόσφατα δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον μάνατζερ Στιβ Αλεξίου για να συνεργαστεί με τη «Vendetta» Νίνα στην παράσταση «Επιχείρηση Μάτα Χάρι». Ενα έργο που θα παιχτεί την καινούργια σεζόν στο θέατρο «Rex» και ήδη έχει αρχίσει να συζητείται.

Μια συνύπαρξη επί σκηνής που πολλοί fans και των δύο περίμεναν πώς και πώς. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, Νίνα και Νίκος, σε αυτό τουλάχιστον το project δεν πρόκειται να συμπράξουν στο σανίδι. Ο Στιβ Αλεξίου έκανε ταξίδι-express στο Παρίσι προκειμένου να μεταφέρει στον Νίκο Αλιάγα την πρόταση. Ο παρουσιαστής ήταν πολύ θετικός αφού η Νίνα έχει απίθανη φωνή (ποιος ξεχνάει το «Holiday» των Scorpions, το οποίο ερμήνευσε σε οπερετική βερσιόν και μάγεψε...), είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα show-woman και άλλωστε τους συνδέει αμοιβαία εκτίμηση.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν λόγω... CNN. Πριν από μερικές μέρες o Νίκος συναντήθηκε με στελέχη του γαλλικού CNN που του πρότειναν να κάνει εκπομπή την Παρασκευή και το Σάββατο, κάτι που ανέτρεψε τα σχέδιά του για την Ελλάδα. Μπροστά σε τέτοιο δέλεαρ, ο Nikos δεν μπορούσε να πει «όχι». Αλλωστε, άλλο CNN, άλλο «Rex». Ετσι, τηλεφώνησε στους συντελεστές της «Μάτα Χάρι» και τους εξήγησε ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορέσει να ενταχθεί στο team της Νίνας.

Βέβαια, το παλεύει. Ξεκίνησε να κάνει προσπάθειες και μαγνητοσκοπεί κάποιες εκπομπές του προκειμένου να καταφέρει να συμμετάσχει στο show. Αν μέχρι τον Οκτώβριο τα καταφέρει, ίσως τελικά και να είναι στο πλευρό της. Ωστόσο, η παραγωγή αναζητεί ήδη άλλον παρτενέρ αφού είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κατορθώσει να τα συνδυάσει. Στο πλευρό της Νίνας θα βρεθούν γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνής και ο Χάρης Ρώμας. Αναμένεται, δε, άλλη μία φορά να στήσει φαντασμαγορική παραγωγή, στο γνώριμο στιλ της.


(espressonews)

Follow us


item