News-Piper

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ...

Διακοπές με διαλλείματα κάνουν πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις για το που θα τους βρει η νέα τηλεοπτική σεζόν Αυτό...


Διακοπές με διαλλείματα κάνουν πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις για το που θα τους βρει η νέα τηλεοπτική σεζόν

Αυτό που φαίνεται σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι τουλάχιστον από μαγειρική το τηλεοπτικό κοινό θα …χορτάσει τη νέα σεζόν.

Τη μάχη της κατσαρόλας, εκτός από την Ευγενία Μανωλίδου, ετοιμάζεται να δώσει και ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης, ο οποίος έχει φορέσει ήδη την …ποδιά του για να παρουσιάσει το «Τοπ Σεφ»

Μάλιστα στην πρώτη φάση ακούστηκε ότι μαζί του θα είναι και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αλλά όπως λένε και όσοι ξέρουν, δύο καλοί μάγειροι δεν χωρούν στην ίδια κουζίνα.

Έτοιμος είναι όμως και ο Σάκης Ρουβάς να βρεθεί και πάλι στο πλατό του Εξ Φάκτορ.

Τον Σάκη δεν τον περιμένουν βέβαια μόνο οι τηλεθεατές, αλλά και οι άλλοι συντελεστές του ριάλιτι, με πρώτη την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε …ρουβίτσα, τονίζοντας: «Για μένα δεν γίνεται για κάποιο λόγο \'\'X-Factor\'\' χωρίς τον Σάκη. Δεν θα αισθάνομαι καλά χωρίς τον Σάκη».

Τώρα σε ότι αφορά το ζευγάρι Λιάγκας – Σκορδά, απ’ ότι φαίνεται κλείδωσε ο τίτλος της εκπομπής, ο οποίος θα είναι «Δύο σε ένα». Εκείνο που μένει να δούμε πλέον είναι τίνος θα είναι τα πόδια που θα μπουν στο ένα …παπούτσι.


(star)

Follow us


item