News-Piper

ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜ ΚΙΛΙΑΝ???

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν βρίσκονται ένα β...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν βρίσκονται ένα βήμα προ της οριστικής διάλυσης του γάμου τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η γυναίκα του το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν πάρα πολλά προβλήματα στο γάμο τους, όπως αποκαλύπτει stifora.gr άνθρωπος του περιβάλλοντός τους. Βέβαια κατέβαλαν και οι δύο φιλότιμες προσπάθειες για να μην βγει προς τα έξω αυτή η «κρίση» στη σχέση τους, αν και οι καλά γνωρίζοντες το ζεύγος δε μπορούσαν να μην αντιληφθούν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν μετά την τελευταία εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» της Μεγάλης Δευτέρας το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά ο οποίος ξεκίνησε από το ρόλο της Κιμ Κίλιαν στην εκπομπή, το συνεχές «καπέλωμα» που υφίσταται από το σύζυγό της και τις συνεχείς παρατηρήσεις εκείνου προς αυτήν.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες της stifora.gr θέλουν την Κιμ Κίλιαν πολύ ενοχλημένη από τον τρόπο που την αντιμετωπίζει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα πλατό της εκπομπής, τόσο για την κάμερα, όσο και στα παρασκήνια, ιδίως μετά το τελείωμα των εκπομπών.

Λέγεται ότι ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, αφού σβήνουν οι προβολής του στούντιο βρίσκει αφορμές από την τηλεοπτική παρουσία της συζύγου του για να της κάνει συστάσεις και να της δίνει συμβουλές, πράγμα που εκείνη αντιμετώπιζε πάντα με εκνευρισμό και παράπονα.

Μετά την τελευταία δε εκπομπή, φέρεται να του δήλωσε σε έντονο ύφος: «Ως εδώ, δεν είμαι χθεσινή στο επάγγελμα, δε φτάνει που ανέχομαι τις προσβολές σου τόσον καιρό».

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η «επαγγελματική» τους διαμάχη είναι μόνο η αφορμή για τον επικείμενο χωρισμό του ζεύγους κι ότι η αιτία βρίσκεται σε πιο προσωπικά τους ζητήματα που η stifora.gr δεν θέλει να θίξει προς το παρόν.

Το σίγουρο είναι ότι η σχέση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Κιμ Κίλιαν βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και όλα δείχνουν ότι μετά Πάσχα το-το οποίο οι πληροφορίες μας θέλουν να περνούν χωριστά-η είδηση του χωρισμού τους θα γίνει αντικείμενο συζήτησης για πολλές ημέρες ...

Follow us


item