News-Piper

Ηλ.Μαμαλάκης: "Πονάω για το χαμό της γυναίκας μου"...

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα», για τα συναισθήματα του μετά από τον χαμό της γυναίκας του, Στέλλας. «Έχασα τη γυ...



Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα», για τα συναισθήματα του μετά από τον χαμό της γυναίκας του, Στέλλας.

«Έχασα τη γυναίκα μου τον Αύγουστο και είμαι πια μόνος. Προσπαθώ να ορθοποδήσω», είπε φανερά συγκινημένος. Οι φίλοι του είναι στο πλευρό του αλλά ο χαμός της Στέλλας του τον έχει επηρεάσει πολύ. Δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

«Ειδικά όταν βρίσκομαι κάπου που έχει πολύ κόσμο, νιώθω πολύ μόνος μου. Χρωστάω πολλά στον κόσμο για την  συμπαράσταση του. Λαμβάνω γράμματα πολλά. Ειλικρινή γράμματα, παρηγορητικά», είπε με ευγνωμοσύνη ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Η συμμετοχή του στο top chef, ήταν για εκείνον μια διέξοδος στη μοναξιά του. «Εργασιοθεραπεία ήταν και η φιλία που χτίζω με τα παιδιά είναι κάτι που με παρηγορεί».

Έχει αποτυπώσει στο χαρτί τις σκέψεις και τα συναισθήματα του από τον καιρό που ήταν η σύζυγος του άρρωστη αλλά δεν θέλει λέει να τα μοιραστεί. «Είναι πολύ θλιμμένα και πονεμένα και δε θέλω να στενοχωρήσει κανένα», καταλήγει μπροστά στην κάμερα.


Follow us


item