News-Piper

Epsilon: Γιατί η Ναταλία Γερμανού θα φύγει νωρίτερα από το NaMaSte και ποιες εκπομπές θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε φαίνεται πως ταλαιπώρησε αρκετά τη  Ναταλία Γερμανού .

Η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε φαίνεται πως ταλαιπώρησε αρκετά τη Ναταλία Γερμανού.
Από τη μια η λαρυγγίτιδα που την υποχρέωσε να κάνει αφωνία και να μείνει εκτός εκπομπής, από την άλλη οι ιώσεις που πέρασε κατά τη διάρκεια της σεζόν και τέλος η αδυναμία που νιώθει τις τελευταίες ημέρες σε συνδυασμό με την πολλή ζέστη των ημερών και την έλλειψη δυνατού κλιματισμού στο πλατό της που τις προκαλούν λιποθυμικές τάσεις έκαναν την παρουσιάστρια να ζητήσει από την παραγωγή και τους ιθύνοντες του Epsilon να σταματήσει λίγο νωρίτερα την εκπομπή.
Και μπορεί το NaMaSte να ρίχνει αυλαία την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αλλά η Ναταλία Γερμανού θα χαιρετίσει το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 15 Ιουλίου. «Η Ναταλία μετά από ειδική συμφωνία με το κανάλι θα αποχωρήσει, ως φυσική παρουσία από την εκπομπή στις 15/07, θα εξακολουθήσει όμως μέχρι 29 Ιουλίου να έχει την επιμέλεια της εκπομπής», αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.
namaste1
Η υπόλοιπη ομάδα θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή με την παρουσία του Νίκου Γκάνου να μην είναι σίγουρη καθ’ όλη τη διάρκειά της λόγω lives που έχει οργανώσει εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει μια κρούση στην Όλγα Λαφαζάνη – η οποία έχει αντικαταστήσει κατά το παρελθόν τη Ναταλία Γερμανού – να κρατήσει το τιμόνι της εκπομπής αν και πλέον είναι δύσκολο δεδομένης της καθημερινής παρουσίασης της στο κανάλι με το Πρωινούλι.
Να θυμίσουμε πως οι εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Αννίτας Πάνια τελειώνουν αυτή την εβδομάδα ενώ οι εκπομπές της Χριστίνας Λαμπίρη, της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και του Μένιου Φουρθιώτη αποχαιρετούν τους τηλεθεατές τέλος Ιουλίου.
Το Epsilon όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό και το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Βάση του προγραμματισμού το κανάλι έχει σκοπό να βγάλει δυο εκπομπές στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, 10:00-16:00, χωρίς όμως ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα άτομα που θα τις παρουσιάζουν.
proinouli olga lafazani
Η νέα σεζόν θα βρει το κανάλι του Περιστερίου με ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, με νέα πρόσωπα αλλά και με εσωτερικές αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, την πρωινή ζώνη, 7:00-10:00, θα αναλάβει η Κατερίνα Καινούργιου με μια νέα ομάδα και αρχισυντάκτη το Θέμη Μάλλη σε μια εκπομπή infotainment. Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη θα δούμε το ζευγάρι του καναλιού, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη που η χημεία τους το Σαββατοκύριακο και η πορεία τους έχει δείξει πως μπορούν να «μπουν» στο ρινγκ και να παλέψουν με τον ανταγωνισμό. Η Χριστίνα Λαμπίρη θα επιστρέψει στον «τόπο του εγκλήματος» και θα την ξανά δούμε στη μεσημεριανή ζώνη. Στην απογευματινή ζώνη παραμένει η Τατιάνα Στεφανίδου με την πολύ επιτυχημένη εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου ενώ τη σκυτάλη της ενημέρωσης (αν όλα πάνε καλά με τις άδειες των καναλιών) θα συνεχίσει να κρατάει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Στο κανάλι παραμένει και η Αννίτα Πάνια.
Όσο για τη Ναταλία Γερμανού… σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επιστρέφει στη ζώνη που αγαπάει περισσότερο και της ταιριάζει. Σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα της ΝαταλίαςΓερμανού όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει αφού τόσο ο Νίκος Γκάνος όσο και η Έλενα Ασημακοπούλουδεν ανανεώνουν τη σύμβασή του με το σταθμό ενώ η Χριστίνα Μουστάκα βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις.
epsilon
Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, έκπληξη της φετινής σεζόν και τηλεοπτική ανακάλυψη, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το κανάλι και κατ΄επέκταση με τη Ναταλία.
Η περίοδος των μεταγραφών και των ανακοινώσεων μόλις ξεκίνησε μέχρι την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν έχουμε να ακούσουμε, να γράψουμε και να δούμε πολλά.
Εν αναμονή των εξελίξεων…

Related

media 1301448250224429735

Follow us


item