News-Piper

Καυτά φιλιά της Ζοζεφίν με τον εφοπλιστή Βασ. Μιχαήλ

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» τραγούδησε ο Σπύρος Σπυράκος και τόσο η Ζοζεφίν Βέντελ  όσο και ο Δημήτρης Παππάς βάλθηκαν να κάνουν πράξη τ...

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» τραγούδησε ο Σπύρος Σπυράκος και τόσο η Ζοζεφίν Βέντελ  όσο και ο Δημήτρης Παππάς βάλθηκαν να κάνουν πράξη τους στίχους!
Μετά την αποκάλυψη για τη νέα σύντροφο του γιου της Χριστίνας Παππά, σειρά πήρε το «ολόφρεσκο» ρομάντζο της Ζοζεφίν με τον Βασίλη Μιχαήλ .

Η 24χρονη ποπ τραγουδίστρια, με καταγωγή από τον Λίβανο και τη Γερμανία, που διαθέτει αναλογίες μοντέλου, εθεάθη στην αγκαλιά του εφοπλιστή και μάλιστα χωρίς φόβο και πάθος, αφού τα πρώτα φιλιά τους τα αντάλλαξαν -με δόξα και τιμή- στις ξαπλώστρες του Nammos, στην Ψαρού, την πιο κοσμική παραλία της Μυκόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες (και αυτόπτες μάρτυρες) της«Espresso», το ειδύλλιο είναι σε πλήρη εξέλιξη την περίοδο αυτή στο κοσμικό νησί των Κυκλάδων. Το ζευγάρι διαμένει στην πολυτελή βίλα του Μιχαήλ, στα Χουλάκια της Μυκόνου.
Μάλιστα ο Κύπριος εφοπλιστής πρότεινε στη Ζοζεφίν να συμμετάσχει στην μπάντα του Τhe Gatsbies, τραγουδώντας και χορεύοντας σε κάποια από τα κομμάτια για τις ανάγκες των βιντεοκλίπ.
Μαζί στο συγκρότημα
Ο αρρενωπός εφοπλιστής, που κατά το παρελθόν έχει μπλέξει στα ερωτικά δίχτυα του πανέμορφα κορίτσια, από την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή μέχρι τις κόρες επιχειρηματιών, όπως η Χριστίνα Βακάκη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo και η Λούσι Φάις -φήμες τον ήθελαν να βγαίνει και με την πολιτικό Εύα Καϊλή-, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη φρεσκάδα και στο ταλέντο της Ζοζεφίν. Αλλωστε η μουσική είναι ένα από τα κοινά ενδιαφέροντά τους.
Εκείνη τραγουδά και παίζει κιθάρα από τα εννέα της χρόνια, ενώ αυτός είναι «τρελαμένος» με τα ντραμς. Με τους φίλους του έχει δημιουργήσει τους Τhe Gatsbies.
Το μουσικό γκρουπ το αποτελούν ο Γιώργος Περούλιας, επιχειρηματίας ένδυσης, και ο Αρης Γούτος, ιδιοκτήτης κλαμπ. Πρόσφατα το γκρουπ γύρισε βιντεοκλίπ στη Μύκονο για το τραγούδι του «Scorpios».

Related

hot 3277006713910074278

Follow us


item