News-Piper

Εξιτήριο για τη Μίνα Αρναούτη: Το αναπηρικό καροτσάκι και το ταξίδι στη Μυτιλήνη υπό άκρα μυστικότητα

Από τα μοιραία ξημερώμτα της 18ης Φεβρουαρίου και το αυτοκινητιστικό που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η  Μίνα Αρναούτη  νοση...

Από τα μοιραία ξημερώμτα της 18ης Φεβρουαρίου και το αυτοκινητιστικό που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Μόλις χθες το απόγευμα η 30χρονη πήρε εξιτήριο και έφυγε ήδη για τη Μυτιλήνη.
Μάλιστα η μεταφορά της θύμιζε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδα Freddo, «κινηματογραφική ταινία». Η αλήθεια είναι πως την συγκεκριμένη κοπέλα, επεχείρησαν καθόλη την διάρκεια της νοσηλείας της να προσεγγίσουν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, και είχε ανάγκη να μην τραβήξει την προσοχή.
Κάτω από άκρα μυστικότητα λοιπόν η Μίνα έφτασε στον Πειραιά με ασθενοφόρο και με αναπηρικό καροτσάκι επιβιβάστηκε στο πλοίο “Αριάδνη”. Εν συνεχεία και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μεταφέρθηκε στην καμπίνα της με τη βοήθεια των τραυματιοφορέων, οι οποίο τη συνόδευαν, αλλά και του προσωπικού του πλοίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Freddo θα παραμείνει στο νησί και το πατρικό της σπίτι μαζί με τη μητέρα της, που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της όλο αυτό το διάστημα. Η ίδια η κοπέλα ήθελε πολύ την συγκεκριμένη εξέλιξη και την επιστροφή της στη Μυτιλήνη, ενώ το επόμενο διάστημα θα παραμείνει εντός, έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας της. Προς το παρόν, η ψυχολογία της είναι καλή και βελτιώνεται διαρκώς.
Δείτε την φωτογραφία από τη μεταφορά της στο καράβι.
arnaouti-metafora

peoplegreece.com

Related

showbiz 77729217071208239

Follow us


item