News-Piper

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε «Στα Καλά Καθούμενα»: «Παραλίγο να μην γυρίσω…»

Μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» και έτυχε θερμής υποδοχής από τον ...

Μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» και έτυχε θερμής υποδοχής από τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη και την υπόλοιπη ομάδα της.

Φορώντας ένα μάξι κίτρινο χρώμα με μια ασπρόμαυρη ζώνη στη μέση, η παρουσιάστρια έδειξε να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.
«Σας έβλεπα όπως ξέρετε τα Σαββατοκύριακα και ήταν σα να ήμουν εδώ, αλλά δεν ήμουνα. Είχα την αγωνία του Κρατερού, ήμασταν στα μηνύματα με τη Φιλιώ (είναι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής), σας έστελνα πολλά φιλιά και αγάπη και ήσασταν καταπληκτικοί. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο στούντιο για να την «αντικαταστήσουν» αλλά και το κοινό για τα μηνύματά του.
Λίγο αργότερα, την ώρα που έκατσαν στο τραπέζι στην καθιερωμένη θέση τους για να συζητήσουν τη lifestyle επικαιρότητα της εβδομάδας, ο Κρατερός είπε στην Κατερίνα με το δικό του χιούμορ ανέφερε: «Να πούμε ότι τόσο καιρό φορούσαν μαύρα όλοι και πρώτη φορά φόρεσαν ένα χρώμα γιατί επέστρεψε το χρώμα…» και η παρουσιάστρια απάντησε στο ίδιο ύφος: «Παιδιά παραλίγο να μην επιστρέψω…»

Related

media 4052104209386178894

Follow us


item