News-Piper

Βερύκιος – Κατσούλης: Ο πόλεμος συνεχίζεται – Νέος κύκλος άγριου καυγά!

Ο καυγάς αυτός κρατάει μέρες και χθες πιστέψαμε ότι η κατάσταση έχει εκτονωθεί, αλλά φαίνεται πως κάναμε λάθος αφού έχουμε νέο κύκλο δηλ...

Ο καυγάς αυτός κρατάει μέρες και χθες πιστέψαμε ότι η κατάσταση έχει εκτονωθεί, αλλά φαίνεται πως κάναμε λάθος αφού έχουμε νέο κύκλο δηλώσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή του ξέσπασε και είπε την προσωπική του άποψη για τον Δήμο Βερύκιο.  Κάτι που όπως φάνηκε ενόχλησε τον Βερύκιο ο οποίος απάντησε μέσω twitter.

Toν πρώτο γύρο του καυγά τους τον παρακολουθήσαμε νωρίς χθες το απόγευμα και τώρα έχουμε τη συνέχεια.
Μεταξύ άλλων ο Βερύκιος έγραψε: «Δεν σε πήρε ο «πόνος» που αποκάλεσα τον Πρόεδρο με το υποκοριστικό του. Απλώς ήθελες να ρίξεις χολή για τον Alpha. Η Κατερίνα δεν έφαγε «πόρτα» από τον Alpha πριν 3 χρόνια ; Και …σαμάρι εγώ δεν γίνομαι…».
Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: «Μάλλον εσείς είστε κολλημένος ότι κάποιος ντε και σώνει «έφαγε» την Κατερίνα, ( η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νόστιμη)! Δεν τα βάζω μαζί σας αλλά με τα λεγόμενα σας! Μπλαζέ είναι όσοι νιώθουν υπεράνω άλλων, όχι εγώ. Λυπάμαι αν σας ταλαιπωρεί η ποιότητα».
Βερύκιος τότε ανταπάντησε: «Έλα ρε φίλε! Κόψε κάτι. Από την λίμνη με τα χρυσόψαρα πέρασες και εσύ. Το ξέχασες λόγω ποιότητας;».
Ο Κρατερός έγραψε: «Την λίμνη που αναφέρετε δεν τη γνωρίζω, τα λόγια μου τα μετράω, και η ποιότητα δεν δημιουργεί αμνησία. Το αντίθετο. Καλό βράδυ.».
Ο Βερύκιος σχολίασε: «Ως τεχνίτης της υποκριτικής προσπαθείς να θολώσεις τα νερά περισσότερο από εκείνα της λίμνης. Δεν συνεχίζω για χάρη της Κατερίνας».
Και ο Κρατερός τόνισε: «Θα μπορούσα υπό άλλες συνθήκες να απολαύσω μια στιχομυθία αν η λίμνη είχε λιγότερη λάσπη. Σταματώ και εγώ σεβόμενος το ίδιο πρόσωπο. Τελικά σε κάτι συμφωνήσαμε . Καληνύχτα.».
1
2
3
4
5
 





pasmina.gr

1

2

3
4

Related

media 9133606307893615106

Follow us


item