News-Piper

Προπηλάκισαν την Ντέπυ Γκολεμά στο Mega! Δείτε το μήνυμά της μέσω Facebook

Οι εξελίξεις με το  Mega  είναι δραματικές και η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμα, βρέθηκε στο κανάλι για τη γενική συνέλευση του καν...

Οι εξελίξεις με το Mega είναι δραματικές και η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμα, βρέθηκε στο κανάλι για τη γενική συνέλευση του καναλιού.

Ωστόσο ο τρόπος που την υποδέχτηκαν δεν ήταν ο καλύτερος για την γνωστή δημοσιογράφο. Όπως ανέφερε η ίδια μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, προπηλακίστηκε από εργαζόμεους, οι οποίοι έφτασαν να καλέσουν και την αστυνομία για την απομάκρυνσή της.
Αναλυτικά, η κ. Γκολεμά έγραψε:  «Παρευρέθηκα μετά από συνεννόηση των συναδέλφων του Mega στη γενική συνέλευση των συναδέλφων του καναλιού. Μετά την είδηση για επικείμενη παράδοση του Mega στις τράπεζες, υπήρξε κατά ριπάς νέα πληροφόρηση. Ασφαλώς πιο ευχάριστη. Στο Mega για πρώτη φορά στην καριέρα μου προπηλακίστηκα από τρεις εργαζόμενους του διοικητικού που με θεώρησαν υπεύθυνη για το…. Κλείσιμο του καναλιού! Φώναξαν δε την αστυνομία η οποία με έβγαλε έξω. Μερσί για τη φιλοξενία…».
Δείτε στην συνέχεια την ανάρτησή της.
gkolema mega
peoplegreece.com

Related

media 7103107263421091389

Follow us


item