News-Piper

«Φωτιά» στις φήμες για διαζύγιο: Έσβησε τις φώτο με την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο!

​ Λάδι στη φωτιά της φημολογίας που τους θέλει να χωρίζουν μετά από 11 χρόνια γάμου ρίχνει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, καθώς έχει διαγρά...

Λάδι στη φωτιά της φημολογίας που τους θέλει να χωρίζουν μετά από 11 χρόνια γάμου ρίχνει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, καθώς έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση από τα social media!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca», η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Mέχρι στιγμής, επίσημη ανακοίνωση για όσα γράφονται δεν έχει υπάρξει...
collage11.jpg
(Δύο από τις φωτογραφίες που έχει διαγράψει ο Αλβάρο)

Μια ματιά στο λογαριασμό του Αλβάρο στο Instagram είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς την παντελή απουσία της Αθηνάς, με εξαίρεση μόλις δύο φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν πριν από ενάμιση και δύο χρόνια, αντίστοιχα!
collage12.jpg
(Άλλα δύο από τα διαγραμμένα ενσταντανέ)

Στο Instagram του Βραζιλιάνου ιππέα υπήρχαν φωτογραφίες με την Αθήνα, είτε από εξόδους με φίλους, είτε από τρυφερές στιγμές της καθημερινότητάς τους, οι οποίες, πλέον… έχουν πάει περίπατο! Τα μόνα ενσταντανέ που θυμίζουν διαδικτυακά την 31χρονη είναι μία επίσκεψη σε αναβάτρια που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και έναταξίδι στο Βέλγιο.
collage13.jpg
(Οι μοναδικές φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται η Αθηνά)

Μετά την… εκκαθάριση, στο διαδικτυακό προφίλ του Αλβάρο φιγουράρουν πόζες μόνο με την κόρη που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε πριν από περίπου πέντε χρόνια, σε ηλικία 36 ετών, πέφτοντας από το παράθυρο του σπιτιού του τελευταίου της συντρόφου, το οποίο βρισκόταν στον έβδομο όροφο.

star.gr

Related

gossip 1891130683393665122

Follow us


item