News-Piper

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε πως τρολάρει την απομάκρυνσή της από το Epsilon

Μία ημέρα μετά τη γνωστοποίηση της απομάκρυνσής της από το Epsilon, η  Ελεονώρα Μελέτη  δε χάνει το χιούμορ της και την διάθεσή της για ...

Μία ημέρα μετά τη γνωστοποίηση της απομάκρυνσής της από το Epsilon, η Ελεονώρα Μελέτη δε χάνει το χιούμορ της και την διάθεσή της για αυτοσαρκασμό. 
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προτίμησε να μη δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για όλα όσα εξελίχτηκαν τις τελευταίες ημέρες με τον τηλεοπτικό σταθμό του Περιστερίου, αλλά να «μιλήσει» μέσω social media τα οποία χρησιμοποιεί κατά κόρον για να επικοινωνεί τις σκέψεις και τα θέλω της. Εκτός από τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της με τον Κιμ Γιονγκ-ουν σήμερα επανήλθε με μια κινοποίηση… εξαφάνισης.
Τι εννοούμε;
Η κολλητή της φίλη, Πούλια Δημουλή, έβαλε στο προσωπικό προφίλ της Ελεονώρας, στο facebook, μια παραποιημένη φωτογραφία με μια… αναγγελία εξαφάνισης! Όπως βλέπετε, η παρουσιάστρια παρουσιάζεται  ως «απολυμένη» από το Epsilon και… επικίνδυνη για την υποστήριξη των δικαιωμάτων της ελευθεροτυπίας.
Λίγη ώρα αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη κοινοποίησε τη φωτογραφία και δείχνοντας να το διασκεδάζει, έγραψε: «Όταν έχεις φίλους είναι όμορφα».
meleti
Τα σχόλια στα social media δεν έχουν τέλος με την πλειοψηφία να υποστηρίζει την παρουσιάστρια και να το διασκεδάζει μαζί της και κάποιους να μιλούν για την άλλη όψη του νομίσματος. Αξίζει να πούμε πάντως πως όποια και να είναι τα σχόλια η Ελεονώρα απαντά με το δικό της τρόπο χωρίς να κρύβεται ή να φοβάται για… συνέπειες.

peoplegreece.com

Related

MELETI 3125225208092013050

Follow us


item