News-Piper

«Αδειάζει» τον… αδερφό του ο Χάρης Βαρθακούρης

​Την ενόχλησή του για… τον αδερφό του εξέφρασε δημόσια ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά από μία ανάρτησή του στα social media.

​Την ενόχλησή του για… τον αδερφό του εξέφρασε δημόσια ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά από μία ανάρτησή του στα social media.

μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης, βρήκε το βράδυ της Κυριακής την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Βαλάντη για τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τον πατέρα του. «Tρίζουν τα κόκκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στην γη γιατί ένας βλάχος ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσω μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά», έγραψε στο Facebook, σχολιάζοντας την εμφάνιση του τραγουδιστή στο «Your Face Sounds Familiar» ως Ρικ Τζέιμς. Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ η ανάρτηση έκανε το γύρο του Ίντερνετ, ο Θανάσης την διέγραψε.
varthakouris.JPG
Η ανάρτηση του Θανάση έγινε αμέσως θέμα συζήτησης, ενώ, λίγες ώρες αργότερα, ο Χάρης πήρε αποστάσεις, «αδειάζοντας» έμμεσα πλην σαφέστατα τον αδερφό του!
Με αφορμή την «παγκόσμια ημέρα αδερφών», ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου δημοσίευσε μίαφωτογραφία του «τροβαδούρου του έρωτα» με τα τέσσερα παιδιά του (δύο από το γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου και δύο από εκείνον με τη Σοφία Αλιμπέρτη) και, μεταξύ άλλων, έγραψε στη λεζάντα: «να θυμίσω οτι τα αδέρφια, εκτός πολλών άλλων, μοιράζονται και το επίθετό τους. Όταν λοιπον, φερειπείν, κάποιος κάνει δημοσίως μια χαζομάρα, πρέπει να σκέφτεται ότι παίρνει στο λαιμό του κι άλλους, κυρίως την οικογένεια του».
varthakourisnew (1).jpg
«Δηλαδή, αν βγει ο μικρός μας αδελφός (sorry bro) και πει, πχ, "ζήτω ο Τσίπρας", δηλαδη κάτι ανεύθυνο και παράλογο, την άλλη μέρα θα γράψουν κάποιοι "ο Βαρθακούρης είπε ζήτω ο Τσίπρας", εννοειται πως δεν θα γράψουν το μικρό ονομα και δεν θα μπορει κανείς να επιρρίψει ευθύνες διότι θα έχουν δίκιο αφου αυτός που το είπε λέγεται όντως Βαρθακούρης. Έλα, όμως, που, στην προκειμένη, θα το λουστώ και θα το υποστώ εγώ! Συμπέρασμα, εύκολο και λογικό (αν μη τι άλλο): όταν αδέλφια φέρουν επίθετο "βαρύ", οφείλουν να σκέφτονται πριν εκφραστούν δημοσίως, διότι εκθέτουν ΚΑΙ το επίθετο ΚΑΙ, πολύ περισσότερο, αυτόν που τους το έδωσε…», κατέληξε ο τραγουδιστής, ο οποίος, στη συνέχεια, τροποποίησε την ανάρτησή του, αφαιρώντας το «άδειασμα» του αδερφού του!
collage55.jpg
(Η ανάρτηση του Χάρη μετά την τροποποίησή της)

Related

showbiz 4452602185660702421

Follow us


item