News-Piper

Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό το μοντέλο που είχε σοκάρει με κατάρες!

Με τέσσερις σπονδύλους σπασμένους, κάταγμα στη λεκάνη και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, νοσηλεύεται το μοντέλο που πριν από λίγους μήνες είχε...

Με τέσσερις σπονδύλους σπασμένους, κάταγμα στη λεκάνη και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, νοσηλεύεται το μοντέλο που πριν από λίγους μήνες είχε σοκάρει με τις κατάρες που έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

Πριν από λίγους μήνες, η  Ελιάνα Γεωργίου, υποψήφια για το στέμμα της Σταρ Κύπρος, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν «ανέβασε» μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ποντίκια να τρώνε τα γεννητικά όργανα ανδρών που είναι δεμένοι και δεν μπορούν να αντιδράσουν! «Τέτοια τιμωρία αξίζει στον πρώην μου. Σου εύχομαι αγάπη μου με το 2016 να σου το κάνω δώρο, αρρωστημένε άχρηστε», έγραφε στη λεζάντα, ωστόσο, μετά το σάλο που προκλήθηκε, η ίδια αποκάλυψε πως επρόκειτο για… κακόγουστη πλάκα που έκανε ο σύζυγός της και πατέρας της 2,5 ετών κόρης της.
999
To πρωί του περασμένου Σαββάτου, το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο Λεμεσού, με τον ορό στο χέρι, γράφοντας πως πονάει!
Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η Ελιάνα υπέστη κακοποίηση και έχει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, τέσσερις σπονδύλους σπασμένους και κάταγμα στη λεκάνη, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε ως δράστη έναν νεαρό, στον οποίο απαγγέλθηκαν γραπτώς κατηγορίες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί στη αργότερα.
μοτνελο.jpg

star.gr

Related

showbiz 3286508959004611424

Follow us


item