News-Piper

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι του Σάκη Ρουβά

Ενα μεγάλο πάρτι – έκπληξη που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διοργάνωσε η Κάτια Ζυγούλη για τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά, ο οποίο...


Ενα μεγάλο πάρτι – έκπληξη που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διοργάνωσε η Κάτια Ζυγούλη για τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά, ο οποίος γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά του.

Τα πιο γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού κόσμου έδωσαν το παρόν στην γιορτή για τον Ελληνα σταρ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (05/01) στο Salon de Bricolage στο Κολωνάκι. Ο ίδιος, πραγματικά πιο ευτυχισμένος και χαμογελαστός από ποτέ, δεν έκρυψε την χαρά του, ενώ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι εύχεται στον εαυτό του, απάντησε:


«Ελπίζω ότι δεκαετία στην οποία μπαίνω πλέον θα μου εκπληρώσει κι άλλα όνειρα, ότι η φαντασία μου θα συνεχίζει να οργιάζει και θα με βοηθήσει να κάνω κι άλλα όνειρα. Η καλύτερη ευχή που πήρα ήταν να είμαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος».    

Μάλιστα, ο Σάκης αποκάλυψε το δώρο που του έκανε η κόρη του Αναστασία για τα γενέθλιά του:«Μου τραγούδησε, να ζήσεις μπαμπά μου και χρόνια πολλά!»

«Ο χρόνος έχει υπάρξει πολύ καλός μαζί μου και πιστεύω κι εγώ μαζί του», κατέληξε ο ένας και μοναδικός Σάκης που όχι μόνο αισθάνεται, αλλά και δείχνει πιο… πιτσιρικάς από ποτέ.  

Αντώνης Ρέμος, Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού, Ηλίας Κοκοττός, Γιάννης Λάτσιος, Τζώνη Καλημέρης, Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Φουρέϊρα ήταν μόνον μερικοί από όσους βρέθηκαν στο πάρτι για τον Σάκη. Οι ευχές τους:

Ελεονώρα Μελέτη: «Του εύχομαι πάνω από όλα υγεία, τόσο σε εκείνον, όσο και στην οικογένειά του. Επειδή έχω πάει πολλές φορές στο καμαρίνι του και τον έχω δει να αλλάζει, του πήρα δώρο ένα μπουρνούζι! Το έχω πει ότι με τον Σάκη έχω πάθει… γεροντο-έρωτα. Το έπαθα μετά τα 25!»  

Τζώνη Καλημέρης: «Να μας ζήσει, να τον χαιρόμαστε και να είναι πάντα τόσο νέος».

Γιάννης Λάτσιος: «Χρόνια πολλά. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερή του ηλικία».

Ελένη Φουρέïρα: «Δεν ήξερα ότι κλείνει τα 40 και ούτε καν που του φαίνεται. Τον είχα για πολύ πιο μικρό! Να ζήσει».   

Πέτρος Κωστόπουλος: «Να είναι καλά υγιής και όμορφος».

Τζένη Μπαλατσινού: «Τα 50 είναι η καλύτερη δεκαετία. Εχει ακόμη μια δεκαετία φουλ».   

Αντώνης Ρέμος: «Να ζήσει και χρόνια πολλά. Χαίρομαι  που μπήκε στο κλαμπ το δικό μας και του εύχομαι να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν με αξιοπρέπεια και αγάπη. Του εύχομαι επίσης να γυμνάζεται και όταν μεγαλώσει να γίνει σαν κι εμένα!»  

Follow us


item