News-Piper

Άννα Βίσση: Γιατί χώρισα με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση στην αποκαλυπτική συνέντευξη, που παραχώρησε στην Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή “Με την Ελίτα” στο  SIGMA μίλησε ανοιχτά γι...


Η Άννα Βίσση στην αποκαλυπτική συνέντευξη, που παραχώρησε στην Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή “Με την Ελίτα” στο  SIGMA μίλησε ανοιχτά για θέματα που αφορούν στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί ακόμα και σε περιστατικά σωματικής βίας, που βίωσε από σύντροφό της.
 

Για πρώτη φορά η  Άννα Βίσση μίλησε τόσο πολύ για τον Νίκο Καρβέλα, τον λόγο που χώρισαν, αλλά και για το πόσο πολύ την πόνεσε αυτό το τέλος του γάμου της με τον πρώην σύζυγό της. Αποκαλυπτική όσο ποτέ η απόλυτη σταρ άνοιξε την καρδιά της, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους!
“Έπιασα πάτω και στα ερωτικά μου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήταν ο μεγαλύτερος μου πάτος. Έχω πονέσει σε πολλούς χωρισμούς. Ένα από τα χαρακτηριστικά μου με τον Νίκο ήταν, πως θα θυσίαζα τα περισσότερα πράγματα για εκείνον. Το έχω ζήσει να το κάνει και ο Νίκος για μένα. Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος ακραίος και καθόταν πάντα κάτω από την ομπρέλα μιας γυναίκας… Μου άρεσε, τον πίστευα και τον αγαπούσα… Αρκετές φορές διαφωνούσαμε όμως το συζυτούσαμε. Μεταξύ μας αργότερα είπαμε ορισμένες αλήθειες…” αποκάλυψε η Άννα Βίσση.
”Έφερε αρκετούς πόνους αυτός ο χωρισμός. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή ίσως και να μην μιλούσαμε και ποτέ. Έγινε και αυτό… Δεν βλεπόμασταν καθόλου… Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτά μας. Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, ο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος. Ο τρόπος που χωρίσαμε, ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα.”
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τραγωδία της 11ης Ιουλίου που συγκλόνισε το νησί μας τονίζοντας πως είναι ενημερωμένη σχεδόν για όλες τις εξελίξεις  «Δεν θα μπορούσα να μην ταυτίσω συναισθηματικά τον εαυτό μου με το τι περνάει το νησί μου. Δεν πρέπει όμως να καταδικάσουμε κανένα πριν διαφανεί η αλήθεια. Όμως είναι σαφές ότι τα πάντα, κομματικός μηχανισμός, κυβερνητικές υπηρεσίες, εξουσία και θεσμοί χρειάζονται εξωραϊσμό και ταυτίζομαι με το πλήθος του κόσμου που το ζητά»

Η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση, οποία αποκάλυψε πως αν ήταν gay δεν θα είχε πρόβλημα να το πεί. Παράλληλα δήλωσε έτοιμη να ερωτευτεί αφήνοντας να νοηθεί πως αυτή την περίοδο δεν υπάρχει τίποτα στην προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων θυμήθηκε την εποχή που πήγε στην Νέα Υόρκη και τα media έγραφαν πως είναι εκατομμυριούχα «Θυμάμαι γράφανε όλοι πως είμαι εκατομμυριούχα και πως έψαχνα έπαυλη να αγοράσω στην Νέα Υόρκη. Η πραγματικότητα ήταν πως δεν είχα λεφτά και έψαχνα τρόπους για να τα κερδίσω. Δεν με φοβίζει η φτώχεια γιατί κι εγώ πέρασα απ` εκεί. Το μονό που θα ήθελα είναι όσο έχω φωνή να τραγουδώ» είπε ενώ αναφερόμενη στην σχέση που έχει με την κολλητή της φίλη Κριστίν Κρόκος είπε «Η Χριστίνα ήταν ο μόνος άνθρωπος πέραν της αδερφής μου Νίκης και της οικογένειας μου που μου στάθηκε τόσο πολύ μετά από τα γεγονότα που ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί την οικονομική μου περιπέτεια, τον χαμό του Γκρέκ Λατάνι και του Άντη Χατζηκωστή».

Επιπλέον, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη χειρουργική επέμβαση, που έκανε πρόσφατα στις φωνητικές της χορδές και για πρώτη φορά μετά την επέμβαση τραγούδησε ζωντανά το τραγούδι “Για ένα όνειρο ζούμε” από την παράσταση “Μάλα”!

Follow us


item