News-Piper

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Ατύχημα είχε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, όταν μια μηχανή έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε ...


Ατύχημα είχε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, όταν μια μηχανή έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε τον τραγουδιστή στη Λευκωσία. Ο Νίκος Μακρόπουλος βρίσκεται στη Μεγαλόνησο για μια προγραμματισμένη live εμφάνισή του στο Μέγαρο της Ξυλοφάγου. Ο τραγουδιστής είχε προγραμματισμένη live mini συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του ΣΙΓΜΑ στις 2 το μεσημέρι. Εκεί λοιπόν που όλοι τον περίμεναν, ένα τηλεφώνημα ενημέρωσε την παραγωγή πως ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε ατύχημα. Προς στιγμή επικράτησε αναστάτωση καθώς κανείς δεν γνώριζε τι έχει συμβεί, αλλά ούτε αν ο Νίκος Μακρόπουλος έχει χτυπήσει και πόσο σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μοτοσικλετιστής που επέβαινε στη μηχανή έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον τραγουδιστή μαζί με τον manager του από την Λάρνακα στην Λευκωσία .
Ευτυχώς ο Νίκος Μακρόπουλος τώρα χαίρει άκρας υγείας, πέραν ενός μικρού σοκ που υπέστη από το συμβάν. Έτσι, συνεπής στο ραντεβού του βρέθηκε κανονικά στο studio της εκπομπής για τη συνέντευξη, ενώ η αποψινή του εμφάνιση θα γίνει κανονικά.
( showbiz.com.cy)

Follow us


item