News-Piper

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ DANCING WITH THE STARS....

Με την αποχώρηση του Κώστα Σόμμερ και της ντάμας του Τζένης τελείωσε ακόμη ένα «Dancing with the stars». Η αποψινή βραδιά ξεκίνησε χωρίς ιδι...


Με την αποχώρηση του Κώστα Σόμμερ και της ντάμας του Τζένης τελείωσε ακόμη ένα «Dancing with the stars». Η αποψινή βραδιά ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, η συνέχεια όμως επεφύλασσε ποικίλες… ανατροπές.


Στο Φοξ τροτ και το Passo Doble διαγωνίσθηκαν απόψε τα ζευγάρια στο χορευτικό σόου του ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν είχαμε σχολιάσει ποτέ την παρουσία της Ελένης Καρποντίνη στο green room γιατί η παρουσιάστρια είναι συμπαθής, ωστόσο αυτή προσπάθειά της να μεταμορφώνεται σε καρικατούρα του εαυτού της βγάζει πολύ άγχος. Ας αποδεσμεύσει το χιουμορ της και ας χαλαρώσει γιατί σαφώς θα τα πάει καλύτερα και θα αναδείξει και τις δυνατότητές της. Για να περάσουμε όμως στη δράση…

-Ο Σάββας Πούμπουρας και η παρτενέρ του Έμιλυ ξεκίνησαν τη βραδιά δυναμικά με passo doble υπό τους ήχους του «Pokerface» της Lady Gaga! Συγκέντρωσαν 30 Βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

-Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Ηλίας χόρεψαν φοξ τροτ. Η χορογραφία τους αν και εντυπωσιακή δεν έκρυβε εκπλήξεις ούτε είχε ιδιαίτερα απαιτητικά σημεία. Ο Γιάννης Λάτσιος μάλιστα είπε ότι δουλεύουν περισσότερους απ’ όλους ενώ επανέλαβε στην Ευγενία ότι είχε δίκιο όταν της το πρότεινε και της ζήτησε να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της ακόμη μία φορά, ενώ η Γκαλένα Βελίκοβα είπε ότι η Μανωλίδου της θύμισε τη Ρίτα Χέιγουόρθ. Συγκέντρωσαν 34 βαθμούς παίρνοντας δύο 9άρια.

-Ο Σταμάτης Γαρδέλης και η παρτενέρ του Έφη χόρεψαν original passo doble. Η απόδοσή τους ήταν εντυπωσιακή, δυναμική και εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια από την επιτροπή. Συγκέντρωσαν 36 βαθμούς με τέσσερα 9άρια, την υψηλότερη μέχρι τώρα βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει ζευγάρι του σόου.

-Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη και ο Αλέξανδρος χόρεψαν φοξ τροτ. Η ιδέα που χρησιμοποίησαν στη χορογραφία ήταν εμπνευσμένη από τον Τσάρλι Τσάπλιν και την είχε η Πατρίτσια. Στην εισαγωγή του μουσικού κομματιού μάλιστα ακουγόταν η φωνή του Αλέξη Κωστάλα. Η βελτίωση ήταν εμφανής όσον αφορά την απόδοση της χορογραφίας και πραγματικά πήρε καλές κριτικές. Ο Γιάννης Λάτσιος βέβαια ζήτησε περισσότερο χορό και λιγότερη θεατρικότητα, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε ότι η ιδέα δεν έδενε τόσο με το τραγούδι. Συγκέντρωσαν 30 βαθμούς.

-Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η ντάμα του Άννα χόρεψαν passo doble. Πάνω σε μία χορογραφία εμπνευσμένη από το «Ρόκι» με πολύ δυναμικά στοιχεία το χαρούμενο ζευγάρι του σόου έκανε μία από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της αποψινής βραδιάς, αποτελώντας μία μικρή έκπληξη. Συγκέντρωσαν 30 βαθμούς.

-Η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Ρίχαρντ χόρεψαν φοξ τροτ. Με μία πρωτότυπη χορογραφία και με έντονα θεατρικά στοιχεία κατάφεραν να συγκεντρώσουν 33 βαθμούς.

-Ο Κώστας Σόμμερ και η ντάμα του Τζένη μας έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες στο passo doble. Συγκέντρωσαν 32 βαθμούς.

-Η Πηγή Δεβετζή και ο καβαλιέρος της Παναγιώτης διαγωνίσθηκαν με φοξ τροτ. Σαφώς βελτιωμένοι από την προηγούμενη βδομάδα αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσαν σίγουρα καλύτερη βαθμολογία, δηλαδή 30 βαθμούς.

-Ο Δημήτρης Βλάχος τελικά δεν χόρεψε passo doble με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά με την ντάμα του Μαρία. Η αλήθεια είναι ότι λόγω του τραγουδιού που χρησιμοποίησαν χάσαμε λίγο τα βασικά στοιχεία του ισπανικού χορού ενώ το ζευγάρι δεν μπόρεσε να συντονιστεί όσο θα έπρεπε ενώ τα λάθη δεν έλειψαν. Επίσης η Μαρία είχε πάθει διάστρεμμα κάτι που δεν άφησε να φανεί στη χορογραφία. Συγκέντρωσαν 24 βαθμούς

-Η Έρικα Πρεζεράκου και ο καβαλιέρος της χόρεψαν ένα φοξ τροτ εμπνευσμένο από τον «Ροζ Πάνθηρα». Μία ευρηματική και έξυπνη χορογραφία με πολύ προσωπικό στυλ τους βοήθησε να συγκεντρώσουν 33 βαθμούς.

Μία έκπληξη

Ένα απόσπασμα από τη «Λίμνη των κύκνων» που χόρεψαν οι χορευτές Σαμ Άρτσερ και Τζόναθαν Ολίβιε από τη χορευτική ομάδα του Matthew Bourne που μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα εμφανίζεται στο θέατρο Μπάντμιντον. Πρόκειται για τη μακροβιότερη παράσταση μπαλέτου στο West End του Λονδίνου και στοBroadway της Νέας Υόρκης, που εγκαινίασε το 2007 το ολοκαίνουριο ΘέατροBadminton και, επιστρέφει στην Αθήνα με τους περήφανους κύκνους του και την ανατρεπτική διάθεση του αγαπημένου μας πολυβραβευμένου δημιουργού, Matthew Bourne.

Η αποχώρηση

Σύμφωνα με την απόφαση του κοινού από το αποψινό σόου αποχώρησαν οι Κώστας Σόμμερ και Τζένη. Το δεύτερο ζευγάρι που ήταν δίπλα τους μέχρι να ανακοινωθεί η αποχώρηση ήταν οι Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη και Αλέξανδρος.

(noumerologio)

Follow us


item