News-Piper

ΦΕΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ....

Πριν από λίγο καιρό το star.gr σας είχε μεταφέρει τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δε θα συνεχίσει στον τρίτ...


Πριν από λίγο καιρό το star.gr σας είχε μεταφέρει τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δε θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο του πολύ επιτυχημένου σήριαλ του MEGA «Τα Μυστικά της Εδέμ».
Ο ίδιος ο ηθοποιός, είχε χαρακτηρίσει τότε τις φήμες «Ράδιο Αρβύλα», τονίζοντας ότι έχει ήδη συμφωνήσει για τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο της σειράς και ότι οι σχέσεις του με τους σεναριογράφους Έλενα Ακρίτα και Γιώργο Κυρίτση είναι άριστες.

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV Zapping η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα δεν είναι και τόσο ειδυλλιακή.

Όλα ξεκίνησαν από ένα e-mail που έστειλε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην Έλενα Ακρίτα και με το οποίο της ζητούσε να γνωρίζει τον όγκο της δουλειάς που θα έχει στον τρίτο κύκλο, ώστε να μπορέσει να προγραμματίσει και τις άλλες δουλειές του. Ουσιαστικά ζητούσε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και όχι τόσο εξοντωτικά γυρίσματα.

Η Έλενα Ακρίτα τα πήρε κρανίο, αφού έλαβε το μήνυμα αυτό ως τελεσίγραφο από την πλευρά του ηθοποιού: "ή θα έχω περισσότερο χρόνο, ή φεύγω". Ήδη όμως οι σεναριογράφοι είχαν πιεστεί για να τον διευκολύνουν όταν πήγε Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Το άνθος του Κάκτου» και όταν αυτός αύξησε τις απαιτήσεις του είπαν ότι καθημερινό με όρους δεν γίνεται!!!

Αυτό το e– mail ήταν φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με το περιοδικό στο MEGA είχαν τον Παναγιώτη στην μπούκα από πολύ καιρό, λόγω των υπερβολικά υψηλών οικονομικών απαιτήσεών του.

Μάλιστα, παραλίγο να μην είναι ούτε στον δεύτερο κύκλο, αφού είχε αυξήσει πολύ το κασέ του, όμως υποχώρησε κι έτσι συνέχισε να υποδύεται τον Μάνο στα «Μυστικά της Εδέμ».

Στον τρίτο κύκλο λοιπόν, ο Μάνος θα απουσιάζει από την παρέα της Φεγγαρόπετρας. Ποιο όμως θα είναι το τέλος του; Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να τον… σκοτώσουν, ούτε να τον βάλουν φυλακή.

Ο Μάνος στα επόμενα επεισόδια θα κάνει πολλές προσπάθειες να έρθει και πάλι κοντά με την Εύα και θα το πετύχει. Θα σταθεί στο πλευρό της, θα τη σώσει από απόπειρες δολοφονίας που θα γίνουν σε βάρος της και θα την κάνει να πιστέψει ότι όντως έχει αλλάξει.

Την κρίσιμη ώρα όμως που η Εύα θα είναι έτοιμη να επιστρέψει κοντά του, έρχεται η ανατροπή. Ο Μάνος φεύγει στο εξωτερικό για δουλειές…

(TV Zapping)

Follow us


item