News-Piper

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ...

Ο Sirinas μέσα από τα μάτια των φίλων του. Διαβάστε τα αποσπάσματα από την ιστορία του, που δημοσιεύτηκε σήμερα σε μηνιαίο περιοδικό. "...





Ο Sirinas μέσα από τα μάτια των φίλων του. Διαβάστε τα αποσπάσματα από την ιστορία του, που δημοσιεύτηκε σήμερα σε μηνιαίο περιοδικό.
"Ο Δημήτρης είναι αυτό που βλέπεις. Το ίδιο καλό παιδί που ξέρουμε από το νηπιαγωγείο. Ποτέ δεν ήταν της λεζάντας και ποτέ δεν θα γίνει. Είμαστε η ίδια παρέα από 10 ετών και αυτό δείχνει πόσο σταθερός είναι. Για μένα και για εκείνους που τον ξέρουν δεν είναι ο Sirinas, αλλά ο Δημήτρης, ένας χαρισματικός, χαρούμενος άνθρωπος που είναι τιμή να τον έχεις φίλο σου", λέει ο Στέλιος, παιδικός φίλος του Σειρηνάκη.

Ο νυν πρωταγωνιστής του, Κώστας Βαρβάτος και τέως συμμαθητής του ήταν ένας από τους ανθρώπους στον οποίο το είχε εκμυστηρευτεί: "Σε ένα διάλειμμα μου είπε πει πονηρά στο αυτί. Κώστα, θα δεις που σε μερικά χρόνια θα κάνω δική μου εταιρεία με τσόντες"

"Ήταν αδύνατος, αν και γραμμωμένος, και δεν σου γέμιζε το μάτι. Όταν γινόταν τσαμπουκάς, προσπαθούσε πάντα να τον σταματήσει χωρίς φασαρίες. Υπήρχαν βέβαια περιπτώσεις που δεν μπορούσε ν'αποφύγει τον καβγά. Πήγαινε στον πιο μεγαλόσωμο και αφού τον ξάπλωνε νοκ άουτ, τελείωναν όλα". Το λύκειο τελειώνει και ο Δημήτρης αποφασίζει να μπει αμέσως στο στρατό.

Με χρήματα που έχει αποταμιεύσει αποφασίζει να κάνει το πρώτο του άνοιγμα και ιδρύει μια εταιρεία εισαγωγών και παραγωγών ταινιών με τον τίτλο "Sirina".

Δεν ξενυχτάει και παραμένει συντηρητικός και μονογαμικός όταν βρίσκεται σε σχέση και είναι υπέρ της οικογένειας με την κλασική της μορφή. Πολλοί θα πουν ότι είναι πολύ τέλειος για να είναι αληθινός.

(περιοδικό FREE)

Follow us


item