News-Piper

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ...

Ένα δώρο από καρδιάς στους συγχωριανούς του ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Πλούταρχος... Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμέν...


Ένα δώρο από καρδιάς στους συγχωριανούς του ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Πλούταρχος...

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο ερωτικός τραγουδιστής, κάτω από άκρα μυστικότητα αποφάσισε να φτιάξει για όλο το χωριό ένα αθλητικό γήπεδο 5 Χ 5 αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τα έξοδα για την κατασκευή του. Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Πλούταρχος κάνει συχνά αγαθοεργίες για τους κατοίκους του χωριού από το οποίο κατάγεται καθώς λατρεύει τον τόπο του και με κάθε ευκαιρία το δείχνει.

Άλλωστε, η ζωή του στο πατρικό του στα Μαυρώγια Λειβαδιάς, στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε πάντα φέρνει στο μυαλό του υπέροχες αναμνήσεις. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συγχωριανοί του ύστερα από την οικονομική κρίση που ‘χτύπησε’ τη χώρα μας αλλά και τα συσσωρευμένα προβλήματα που μαστίζουν τη σημερινή νεολαία η οποία αναγκάζεται να ζει στην επαρχία. Τα ναρκωτικά, οι κακές παρέες και ό,τι άλλο θα μπορούσε να παρασύρει τα νεαρά παιδιά που κατάγονται από το ίδιο χωριό με εκείνον, τις Λιβανάτες, έρχεται σαν εφιάλτης στο μυαλό του Γιάννη Πλούταρχου πως ως πατέρας και ο ίδιος (σε λίγο καιρό πέντε παιδιών αφού η σύζυγός του Μαρία είναι ξανά έγκυος), θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να προσανατολιστούν οι νέοι προς άλλες υγιείς κατευθύνσεις όπως είναι ο αθλητισμός.

Όλα για τη Νεολαία

Ο ίδιος επειδή λατρεύει την οικογενειακή ζωή και θέλει τόσο τα δικά του παιδιά όσο και τα παιδιά των συγχωριανών του να μεγαλώσουν σε υγιές περιβάλλον, αποφάσισε να αγοράσει ένα οικόπεδο κοντά στο σπίτι του και να το μετατρέψει σε γήπεδο 5 Χ 5 όπου θα μπορούν τα παιδιά να παίζουν μπάλα χωρίς κάποιος να τους ενοχλεί αλλά και να μπορούν να χαίρονται τη κάθε στιγμή τους εκεί ξέγνοιαστα και χωρίς προβλήματα. «Ναι, είναι αλήθεια, αν και ο Γιάννης είναι από τους ανθρώπους που προτιμούν να μην βγαίνουν προς τα έξω κάποια πράγματα που ο ίδιος κάνει για τους φίλους και τους συγχωριανούς του» μας λέει άνθρωπος από του φιλικό του περιβάλλον επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Ο ίδιος συνεχίζει: «Εδώ και πάρα πολύ καιρό μετατρέπει μια μεγάλη αλάνα στο χωριό του με αποκλειστικά δικά του έξοδα σε χώρο για να μπορούν να παίξουν τόσο τα ίδια του τα παιδιά όσο και οι υπόλοιποι νεαροί του χωριού ποδόσφαιρο. Θέλει όλα τα παιδιά του χωριού του να μπορούν να περνούν την ώρα τους αθλούμενοι, παρά να μπλέκουν σε οτιδήποτε που θα μπορούσε να τους βλάψει. Τα πάντα είναι έτοιμα και μέσα στο γήπεδο αυτό υπάρχει ένα κυλικείο αλλά και παιδική χαρά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να γίνουν εγκαίνια κάτι που δεν βιάζεται κανείς γιατί πολύ απλά ήδη λειτουργούν τα πάντα». Ο ίδιος άνθρωπος έχει να πει μόνο καλά λόγια για τον τραγουδιστή: «Γενικά ο Γιάννης είναι από τους ανθρώπους που πάντα θέλει το καλύτερο για όλους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.»

Όσο για το κόστος του γηπέδου που ο Γιάννης Πλούταρχος φτιάχνει εδώ και καιρό στο αγαπημένο του χωριό, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι ξεπερνάει τις 80,000 ευρώ. Βλέπετε για χάρη της νεολαίας και των συγχωριανών του, ο τραγουδιστής είναι ικανός να κάνει τα πάντα...

( Espresso Κύπρου)

Follow us


item