News-Piper

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΟΥ "ΟΜΟΡΦΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"???

Μόνο... όμορφος δεν ήταν ο κόσμος το πρωί της Πέμπτης στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, καθώς εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους μετα...


Μόνο... όμορφος δεν ήταν ο κόσμος το πρωί της Πέμπτης στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, καθώς εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής έκλεισε το μικρόφωνό του και δεν ενημέρωσε γι’ αυτό το κοντρόλ, αλλά ούτε και το άνοιξε ξανά.

Έτσι, όταν χρειάστηκε να «πασάρει» ένα βίντεο τον είδαμε να ανοιγοκλείνει το στόμα για περίπου 20 δευτερόλεπτα χωρίς -φυσικά- να ακούγεται το παραμικρό και να κάνει νοήματα στον ηχολήπτη, που μπήκε στο πλατό και έφτιαξε το μικρόφωνο.

Στο break, όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε κατά του σκηνοθέτη, λέγοντας πως η ευθύνη είναι δική του και με την ενέργειά του αυτή τον εξέθεσε.

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυχναράς υποστήριξε πως ήταν υποχρεωμένος να δείξει γενικό πλάνο και ο παρουσιαστής που δεν ενημέρωσε για το κλειστό μικρόφωνο είναι υπεύθυνος για το αλαλούμ που δημιουργήθηκε.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο σκηνοθέτης της εκπομπής κατέβηκε στο πλατό, όπου οι διαπληκτισμοί συνεχίστηκαν.

«Αλλού βαρούν τα τύμπανα κι αλλού βαρούν τα τέλια» ήταν η φράση του παρουσιαστή μόλις είδε τον σκηνοθέτη, που του ζήτησε να πιεί... ξίδι.

«Στο MAD δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα, ακόμα και με μία κάμερα γίνεται το γύρισμα», ωρυόταν ο Ουγγαρέζος, ενώ ο Λυχναράς τόνισε πως «είμαιτόσα χρόνια στη δουλειά, δεν θα με μάθεις εσύ να σκηνοθετώ» και ζήτησε επανειλημμένα από τον νεαρό να ανακαλέσει.

Ο παρουσιαστής συνέχισε να συγκρίνει το μουσικό κανάλι με το Mega, ενώ ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Νίκος Παπαδάκης που προέτρεπε τους δύο άνδρες να ηρεμήσουν.

Άφωνοι παρακολουθούσαν τον καβγά ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ορχήστρα του, που ούτε πρόβα δεν έκαναν λόγω της λογομαχίας!

Πάλι καλά που τελείωσε το break και τα πράγματα επανήλθαν στο... αγαπησιάρικο, ενώ λίγο πριν βγουν ξανά στον αέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προειδοποίησε πως δεν θα αφήσει έτσι το θέμα αλλά θα ενημερώσει ψηλά.

Γάντι «κόλλησε» το τραγούδι «Τι θα γίνει με εμάς» που είπε πρώτο πρώτο ο Οικονομόπουλος...

( star)

Follow us


item