News-Piper

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ "ΚΑΡΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Η Σμαράγδα βλέπει στον ύπνο της την Γκρέτα και ξετυλίγεται το κουβάρι του μακρινού παρελθόντος. Είναι όμως η Σμαράγδα η Γκρέταα; Ποιος εισέβ...


Η Σμαράγδα βλέπει στον ύπνο της την Γκρέτα και ξετυλίγεται το κουβάρι του μακρινού παρελθόντος. Είναι όμως η Σμαράγδα η Γκρέταα; Ποιος εισέβαλε σπίτι της κατά την απουσία της και καθάρισε το σπίτι. Ποιο μυστήριο κρύβεται πίσω από περίεργες συμπτώσεις;

-Δευτέρα: Η Σμαράγδα παθαίνει κρίση μπροστά στον Ηρακλή, ο οποίος αποφασίζει να της συμπαρασταθεί και κάθεται στο σπίτι της. Ο Πέτρος δεν έχει ξυπνήσει ακόμα από το χειρουργείο και όλοι αγωνιούν για την κατάστασή του. Ο Άγγελος είναι κομμένος στα δύο. Προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της Αθηνάς, αλλά έχει φοβερές τύψεις για τη Σμαράγδα. Στο μεταξύ ο ντετέκτιβ παρακολουθεί το σπίτι του Άγγελου. Ο Άρης στέλνει κι άλλο μήνυμα στην Άλκηστη, η οποία αυτή τη φορά του απαντάει υβριστικά. Η Σμαράγδα βλέπει στο όνειρό της τον Χανς και την Γκρέτα να της μιλάνε για μια Μαρία που έχει το παιδί. Η Δήμητρα φέρνει την αδελφή της, που υποφέρει από εφιάλτες σε επαφή με τον Φίλιππο, για να της κάνει υπνωτισμό. Μια πολύ μεγάλη έκπληξη, όμως, τους περιμένει όλους. (29/4)

-Τρίτη: Η αδελφή της Δήμητρας μιλάει στη Σμαράγδα για τους δικούς της εφιάλτες. Η Σμαράγδα μένει άναυδη. Μετά από αυτή την περίεργη συνάντηση, ο Φίλιππος είναι απόλυτα σίγουρος ότι η Σμαράγδα είναι η Γκρέτα και ότι το παιδί της όντως ζει... Μην αντέχοντας άλλο μακριά από τη Σμαράγδα, ο Άγγελος πηγαίνει να τη βρει και κάνουν έρωτα. Αμέσως μετά η Σμαράγδα, σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων, του αποκαλύπτει ότι έχει κάποια σημάδια ότι το παιδί της ζει. Ο Άγγελος, γεμάτος τύψεις και ενοχές, φεύγει από το σπίτι της παρακαλώντας τη να τον διώξει αν την ενοχλήσει άλλη φορά. Η Σμαράγδα δέχεται επίσκεψη από τη Μιρέλα και οι δυο τους πηγαίνουν για βόλτα στα μαγαζιά αφήνοντας το σπίτι άνω-κάτω. Όταν επιστρέφει η Σμαράγδα, βρίσκει τα πάντα τακτοποιημένα, τα πιάτα πλυμένα και τα ποτήρια στη θέση τους… (30/4)

-Τετάρτη: Η Σμαράγδα, έντρομη, παίρνει το Φίλιππο τηλέφωνο και του λέει ότι διέρρηξαν το σπίτι της και το μόνο που έκαναν ήταν να πλύνουν τα φλιτζάνια! Η Μίρκα ανησυχεί για τη συνάντηση με τον Αλέκο. Ο Άγγελος εκφράζει το δίλημμά του στον Χρήστο, καθώς σκέφτεται σοβαρά να πει την αλήθεια στη Σμαράγδα. Ο Φίλιππος αμφισβητεί τα λεγόμενα της Σμαράγδας για το αν πράγματι μπήκε κάποιος στο σπίτι της ή απλά είναι αποκυήματα της φαντασίας της… Ο Πέτρος είναι σε φάση ομαλής ανάρρωσης μετά την επέμβαση στα πόδια του. Και ενώ εκείνος κάνει τα πρώτα του βήματα στο νοσοκομείο του Λονδίνου, η Σμαράγδα δέχεται για πρώτη φορά στο σπίτι της τη Μαρία και η Μίρκα συναντά τον Αλέκο, τον ντετέκτιβ, που είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός. (31/4)

-Πέμπτη: Η Μίρκα συμμαχεί προσωρινά με την Έλλη, καθώς και οι δύο φοβούνται μην τις «ξεσκεπάσει» ο ντετέκτιβ. Η Σμαράγδα αντιμετωπίζει την περίεργη συμπεριφορά κάποιων που πιστεύουν ότι έχει χάσει τα λογικά της. Η Αθηνά κι ο Άγγελος προσπαθούν να συμβιώσουν για χάρη του παιδιού. Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, ο Πέτρος κάνει τα πρώτα του βήματα μετά το χειρουργείο. Ο Ηρακλής, από την έρευνα που κάνει για το παιδί του, μαθαίνει κάτι που θα τον εξαγρίωσε. (1/4)

-Παρασκευή: Ο Αλέκος λέει στον Ηρακλή ότι δεν είναι σύμπτωση που τα δυο παιδιά γεννήθηκαν ίδια μέρα και ίδια ώρα και μάλλον πρόκειται για το ίδιο παιδί. Ο Άγγελος προσπαθεί να φύγει από τη Σμαράγδα, αλλά δεν μπορεί και υποκύπτει ξανά στα αισθήματά του. Ο Ηρακλής, που είναι έξω από το σπίτι της Σμαράγδας, βλέπει τον Άγγελο να βγαίνει. Έξαλλος, της τηλεφωνεί και την απειλεί. Ο Πέτρος βγαίνει απ’ το νοσοκομείο και κάνει βόλτα με την Πέρσα στο Λονδίνο. Όμως, το ίδιο βράδυ βλέπει έναν εφιάλτη με τον Χανς. Η Μαρία ξαναβρίσκεται με το Φίλιππο και τη Σμαράγδα και προσπαθούν όλοι μαζί να βγάλουν κάποια άκρη με τους εφιάλτες. Στην προσπάθεια να πείσουν τη Σμαράγδα να πάει σ’ έναν ψυχολόγο, ο Μίλτος πηγαίνει σπίτι της και της μιλάει κι αυτός. Ο Ηρακλής βρίσκει τον Στέφανο να ζωγραφίζει μόνος του στην πλατεία. Τον πλησιάζει, αλλά δεν του μιλάει. (2/4)

Follow us


item