News-Piper

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ....

Η μοιραία συνάντηση... Ύστερα από τον πανικό του καλοκαιριού και την ξαφνική απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο, ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θ...


Η μοιραία συνάντηση...
Ύστερα από τον πανικό του καλοκαιριού και την ξαφνική απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο, ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου απέφευγαν να συναντηθούν..
Και ο ένας και ο άλλος ήθελε να συνειδητοποιήσει τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή και χρειαζόταν χρόνο. Χρόνο επίσης ήθελαν για να κοπάσει και ο «θόρυβος», που είχε ξεσπάσει από τα ΜΜΕ.
Ο χρόνος όμως είναι και ο καλύτερος «γιατρός»... Τώρα πλέον έχουν ηρεμήσει και οι δυο. Αλλά και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, κρατήθηκαν ούτως ή άλλως αξιοπρεπείς και δε βγήκαν να ξεκατινιαστούν στα παράθυρα!
Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να συναντηθούν.
Η μοιραία τετ α τετ συνάντηση έγινε στο "Faces" στη Γλυφάδα.
Αμηχανία στην αρχή, γρήγορα και κοφτά βλέμματα, αλλά στο τέλος ήρθε το χαμόγελο...
Μπορεί να είπαν ένα απλό γεια και να μοιράστηκαν τα τελευταία τυπικά νέα του, τα βλέμματά τους, ωστόσο δεν μπορούσαν να κρύψουν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξεχάσουν...
Τώρα, πια έχουν «σβηστεί» οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος και μένουν οι καλές...
Κι έτσι πρέπει να γίνεται, γιατί η ζωή προχωράει, όλοι κάνουμε λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος, φτάνουμε σε αδιέξοδα, μπορεί ακόμη και να χωρίσουμε, αλλά, ποτέ δε γίνεται να ξεχάσουμε τα χρόνια, που ζήσαμε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.(panoramapress)

Follow us


item