News-Piper

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ Η ΕΛΕΝΗΑ ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ....

Μετά το κρατητήριο αποφασίστηκε να μεταφερθούν στις κεντρικές φυλακές Λευκωσίας. Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του NewsIt. Αναβλήθηκε γ...






Μετά το κρατητήριο αποφασίστηκε να μεταφερθούν στις κεντρικές φυλακές Λευκωσίας. Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του NewsIt.
Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη η απόφαση του Δικαστηρίου για το κατά πόσον οι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», θα παραπεμφθούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Το Δικαστήριο διέταξε οι τρεις να παραμείνουν υπό κράτηση. Η απόφαση αναβλήθηκε, διότι η υπεράσπιση θέλει να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό.

Η διάσημη παρουσιάστρια στην Κύπρο, Έλενα Σκορδέλη και ο αδελφός της μεταφέρθηκαν από το κρατητήριο όπου κρατούνταν σε ιδιωτική κλινική. Εκεί μεταφέρθηκε και όλο το δικαστήριο λόγω του τραυματία κατηγορούμενου Ανδρέα Γρηγορίου και απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ η αστυνομία ζήτησε από το δικαστήριο να παρουσιαστούν ενώπιον του κακουργιοδικείου σε απευθείας δίκη, χωρίς δηλαδή προανάκριση.

Μετά την κλινική, η Έλενα Σκορδέλη και ο αδελφός της μεταφέρθηκαν για πρώτη φορά με κλούβα αστυνομικών στις κεντρικές φυλακές Λευκωσίας. Για τον Ανδρέα Γρηγορίου θα αποφασίσει κυβερνητικός γιατρός για το εάν θα παραμείνει στις φυλακές ή θα επιστρέψει στην κλινική.

Η Έλενα Σκορδέλη και ο αδελφός της μεταφέρονται στις φυλακές Λευκωσίας.

Follow us


item