News-Piper

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΪΧ ΣΟΥ....

Οκτώ συνολικά άτομα συνέλαβε η αστυνομία ως τους δράστες των επιθέσεων και των ληστειών στην περιοχή του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα ...



Οκτώ συνολικά άτομα συνέλαβε η αστυνομία ως τους δράστες των επιθέσεων και των ληστειών στην περιοχή του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι πέντε Αλβανοί και οι τρεις Έλληνες δράστες επέλεγαν να “χτυπήσουν” τα ζευγαράκια που πήγαιναν στην περιοχή.
Μεταξύ των ελληνικής καταγωγής συλληφθέντων είναι ένας 45χρονος πατέρας με τον -21 ετών- γιο του, οι οποίοι εργάζονταν ως «σεκιουριτάδες» και προμήθευαν την ομάδα με οπλισμό.
Είναι επίσης ένας 47χρονος ηλεκτρονικός που, εκτός από οπλισμό, παρείχε στους δράστες, υλικοτεχνική υποδομή (ασυρμάτους κ.ά.).
Ο άνθρωπος αυτός, έκανε και τις αναλήψεις από ΑΤΜ με τις κλεμμένες πιστωτικές κάρτες των θυμάτων.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι δράστες, αφού λήστευαν τα ανυποψίαστα θύματα, τα κρατούσαν ομήρους, μέχρι να πάει ο 47χρονος συνεργός τους στην τράπεζα και για να κάνει την ανάληψη των χρημάτων από τους λογαριασμούς τους.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τέσσερα πιστόλια, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, μία ημιαυτόματη καραμπίνα, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), επτά γεμιστήρες και 245 φυσίγγια, φορητοί πομποδέκτες, ακουστικά και κεραίες για φορητό πομποδέκτη.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.(Newsit)

Follow us


item