News-Piper

ΧΩΡΙΖΟΥΝ Η' ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΛΑΤΣΙΟΣ???

Τι συμπέρασμα βγαίνει άραγε, μόλις βγήκε η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη με το Γιάννη Λάτσιο αγόρασαν οικόπεδα στη Λέσβο, την εποχή, που λένε ...


Τι συμπέρασμα βγαίνει άραγε, μόλις βγήκε η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη με το Γιάννη Λάτσιο αγόρασαν οικόπεδα στη Λέσβο, την εποχή, που λένε ότι είχε ξεσπάσει η κρίση στο γάμο τους;
Ότι ίσως όλα αυτά να είναι ένα επικοινωνιακό τρικ!
Ποιος ο λόγος να αγοράσουν λίγο καιρό πριν χωρίσουν οικόπεδα η Μενεγάκη με τον Λάτσιο;
Αυτά πάντως που μέχρι τώρα ξέρουμε είναι...
ότι ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έφυγε την Τετάρτη από τη βίλα στα Μελίσσια.
Ότι το ζευγάρι επισκέφθηκε επικοινωνιολόγο, προκειμένου να μάθουν πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τη δεδομένη κατάσταση. Ότι ο ειδικός συμβούλεψε την Ελένη να δείχνει στους τηλεθεατές ή ένα πολύ χαρούμενο πρόσωπο, όπως παλιά και όπως πρέπει για τον «Καφέ» της ή ένα πολύ λυπημένο και σκυθρωπό, όπως η ίδια λέει ότι νιώθει.
Ότι ακόμη και σήμερα, πέντε μέρες μετά την είδηση του χωρισμού, η Ελένη Μενεγάκη φοράει τη βέρα της.
Ότι ο κουμπάρος τους, ένας κύριος Άγγελος, δηλώνει και ξαναδηλώνει ότι αποκλείεται να χωρίσουν και ότι αυτός δεν το πιστεύει!
Εμείς τι να πιστέψουμε τελικά με αυτή την... εθνική κρίση; Ούτε η οικονομική δε μας κλόνισε τόσο!
Το πρωτοσέλιδο πάντως που αφιέρωσε η εφημερίδα Αιολικά Νέα, για την Ελένη Μενεγάκη, σίγουρα μας κινεί υποψίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εθνική παρουσιάστρια αγόρασε οικόπεδα σε δυο πολύ καλές περιοχές του νησιού. Τύφλα να ‘χει το Ντουμπάι!(panoramapress)

Follow us


item