News-Piper

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΪΒΑΖΗ...

Τα Mega-λα προβλήματα... εξαιτίας του Τότσικα! Τελικά κι αυτή τη χρονιά οι υπεύθυνοι του Mega, παρά τις περικοπές που αναγκάστηκαν να κάνουν...



Τα Mega-λα προβλήματα... εξαιτίας του Τότσικα!
Τελικά κι αυτή τη χρονιά οι υπεύθυνοι του Mega, παρά τις περικοπές που αναγκάστηκαν να κάνουν σε αρκετές παραγωγές τους, φαίνεται πως είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, δηλαδή τις τηλεθεάσεις.
Ακόμα και το «Guinness World Records Show» κέρδισε αρκετά υψηλές τηλεθεάσεις, παρά το πρόβλημα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι του Mega με την… όχι καλή παρουσίαση των Κατερίνα Στικούδη και Κώστα Φραγκολιά. Το σόου… σώθηκε από τις φαντασμαγορικές εικόνες, πλάνα, δρώμενα και θεματολογία του.
Τα ίδια προβλήματα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν στο Mega και με την Παταγονία. Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προβλήματα στο καινούργιο σόου του καναλιού της Μεσογείων. Τα «προβλήματα» αυτά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν να κάνουν με τα γυρίσματα και συνολικά με την «εικόνα» της καινούργιας εκπομπής.
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το βασικό πρόβλημα της «Παταγονίας» είναι η αγωνία τους για το πώς θα… σωθεί η εικόνα του παρουσιαστή του, Γιάννη Αϊβάζη. Ενώ δηλαδή τα πλάνα από τα γυρίσματα είναι τόσο ωραία που οι υπεύθυνοι του Mega έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι, προσπαθούν εναγωνίως να σώσουν τον παρουσιαστή που… δεν τα λέει όπως πρέπει να τα πει.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο ρόλος του Αϊβάζη στην παρουσίαση έχει περιοριστεί πάρα πολύ, αφήνοντας περισσότερη ώρα τα πλάνα να… μιλήσουν περισσότερο!
Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ευθύνες για τις επιδόσεις του παρουσιαστή έχουν αποδοθεί κυρίως στους ανθρώπους της παραγωγής αφού ο Αϊβάζης δεν είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής αλλά ένας ηθοποιός, χωρίς προϋπηρεσία και εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος, που κλήθηκε μάλιστα σε πολύ αντίξοες συνθήκες να παρουσιάσει ένα τόσο δύσκολο project.
Ωστόσο, στο Mega, αυτόν τον καιρό προσπαθούν να σώσουν την πολυδάπανη παραγωγή τους και να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Άλλωστε, το ότι η «Παταγονία» τους κόστισε πολύ είναι και ο λόγος που δεν μπόρεσαν να… συμφωνήσουν με τον Αποστόλη Τότσικα που ήταν και ο άνθρωπος που ήθελαν αρχικά να την παρουσιάσει. Ο Τότσικας όμως, φαίνεται πως τους ζήτησε περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε να διαθέσει το Mega, ενώ η οικονομική συμφωνία επιτεύχθηκε τελικά με τον Γιάννη Αϊβάζη.
Έτσι, μπορεί οι τηλεθεατές από τις 11 Φλεβάρη και για τις επόμενες πέντε εβδομάδες να «μεταφερθούν» στην άκρη του κόσμου την Παταγονία αλλά η αγωνία… ζει ήδη στο Mega! (newsit)

Follow us


item