News-Piper

ΣΑΡΩΣΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ....

Ο ΑΝΤ1 εγκατέλειψε τη μάχη ενώ το MEGA πάλεψε! Ο ένας στους δύο τηλεθεατές χθες το βράδυ… μπήκε στο «Αλ Τσαντήρι Νιουζ» που κατάφερε να κάνε...


Ο ΑΝΤ1 εγκατέλειψε τη μάχη ενώ το MEGA πάλεψε!
Ο ένας στους δύο τηλεθεατές χθες το βράδυ… μπήκε στο «Αλ Τσαντήρι Νιουζ» που κατάφερε να κάνει μέσο όρο 53,7% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε στο 56,3%! Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε τέταρτο (και συγκεκριμένα από τις 22:30 έως τις 22:44) έφτασε μέχρι και 61,3%.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται ότι το αντιμετώπισε ο ΑΝΤ1 που –προβλέποντας (?!?) την ήττα του αποφάσισε φαίνεται να πέσει… αμαχητί- πρόβαλε επανάληψη της «Εργαζόμενης γυναίκας» με την Ελένη Ράντου, σημειώνοντας μέσο όρο 4,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά 5,3%. Επίσης, το επεισόδιο του «Ιατρικού απόρρητου» που ακολούθησε, έκανε μέσο όρο 6,2% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά 5%.
Από την άλλη μεριά το Mega αποφάσισε να μείνει στο τηλεοπτικό τοπίο και να δώσει τη μάχη του. Έτσι ο «Λάκης ο γλυκούλης» κατάφερε να κάνει μέσο όρο 19,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά 18,1%, ενώ και το επεισόδιο των «Επτά θανάσιμων πεθερών» που ακολούθησε, έκανε μέσο όρο 22,8% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά 22,1%. (newsit)

Follow us


item